Lite Touch Pen

De Lite Touch Pen is een reumapen. Hij is dikker, waardoor je niet veel druk hoeft uit te oefenen met je handen. Hij heeft een uitsparing voor je duim. Er past een gewone parkervulling (# 30316) in.

Meer informatie Scouters.

Magic Papergrip

De Magic Papergrip is een papieronderlegger van stroef materiaal, zodat je papier erop blijft liggen.

Meer informatie: Scouters.

PenAgain

De PenAgain is gemakkelijk vast te houden en je kunt er zonder spanning mee schrijven. In verschillende kleuren, hervulbaar.

Meer informatie Scouters.

Ringpen

De ringpen schuif je om je vinger en dan kun je ermee schrijven. Je laat hem om je vinger zitten als je je toetsenbord, rekenmachine of telefoon gebruikt. Voor links- en rechtshandigen, twee maten: small (groen of blauw) en medium (zwart).

Leerhulpmiddelen heeft meer materialen voor pennen en potloden voor mensen met lichamelijke problemen.

Meer informatie: Leerhulpmiddelen.