Skip to content
 

Digitale huiskamerbijeenkomst – 13 december

Datum: 13/12/2023
Tijd: 19:00 - 20:00

Deel je ervaringen via onze digitale huiskamer- bijeenkomst

Vier hoofden op een scherm. Twee dertigers, die flinke RSI klachten hebben en enkele leden van de vereniging, die al langer geleden een heel traject doorlopen hebben met hun klachten. Maar de verhalen en vragen verschillen eigenlijk niet. Allerlei therapieën volgen, proberen door te werken of een flinke tijd helemaal stoppen en de vraag of je al dan niet ander werk moet zoeken.

digitale huiskamerbijeenkomst

Herkenning en geïnspireerd worden. Niet direct oplossingen, maar horen hoe anderen er mee om gaan en wat voor hen wel effect had. Je bent niet de enige. Het er over hebben met mensen die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben, die begrijpen hoe je je voelt. Dat levert meedoen met een digitale huiskamerbijeenkomst op.

Ervaringen van deelnemers:

‘Ik ben blij dat ik ben aangehaakt bij de online bijeenkomst. Een fijne groep van mensen heb ik heb mogen ontmoeten. Ik heb daar Rebecca ontmoet die op dit moment ook niet in staat is om te werken door dezelfde klachten. Het is fijn om met een lotgenoot daarover te kunnen praten. Wij hebben nu contactgegevens uitgewisseld om contact te houden. Het delen van ervaringen van pijn, obstakels maar ook mogelijke oplossingen met de groep heb ik als prettig ervaren.’

‘Ik vond het vooral laagdrempelig, persoonlijk, herkenbaar en ik vond dat er goed geluisterd werd naar elkaar. Goede tips, herkenning en weer leuke contacten opgedaan.’

Wil jij je aanmelden voor de volgende digitale huiskamer bijeenkomst? 

De volgende huiskamerbijeenkomst vindt plaats op 13 december om 19.00, je kan je aanmelden door een mail te sturen naar postbus@rsi-vereniging.nl.  Na aanmelding krijg je een teamslink toegestuurd.

Heb je zorgen over privacy of wil je graag anoniem blijven? Geef dit dan aan en we begeleiden je om zo anonomiem mogelijk te blijven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top