Skip to content
 

Wat zijn jouw goede voornemens om minder of geen RSI-klachten meer te hebben? We kunnen je een handje helpen. Ga het nieuwe jaar goed van start: gun je brein én lichaam een plezier en neem regelmatig een pitstop! Met WORK & MOVE PitStops moet dat wel lukken.

BakkerElkhuizen: 25 jaar ervaring

BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van ergonomische hard- en software-oplossingen die bijdragen aan het fysieke en mentale welbevinden van computergebruikers. Daarnaast heeft BakkerElkhuizen in 25 jaar veel kennis opgebouwd. Deze delen ze graag via whitepapers.

WORK & MOVE PitStops is het nieuwste product van BakkerElkhuizen en leden van de RSI- vereniging mogen het een jaar lang gratis gebruiken.

WORK & MOVE PitStops

WORK & MOVE PitStops is software die je helpt om regelmatig te pauzeren tijdens je beeldschermwerk. Het is een pakket met verschillende onderdelen: WORK & MOVE PitStops kijkt naar je computergedrag en geeft je adviezen over pauzeren en mentaal en fysiek bewegen tussen het werk door. Daarnaast heb je SitStandCOACH die je stimuleert regelmatig te wisselen tussen staand en zittend werken.

Aanbieding WORK & MOVE PitStops

Leden van de RSI-vereniging krijgen de software van WORK & MOVE PitStops het eerste jaar gratis. De aanbieding geldt vanaf 9 januari 2019, tot het einde van het jaar.

Adverteerders en aanbiedingen

Op onze website adverteren bedrijven die kennis delen of producten of diensten aanbieden waar je als RSI´er wat aan kunt hebben. Wij hebben zelf die kennis niet, maar deze bedrijven wel en daarom maken we daar gebruik van.

Niet ieder bedrijf kan zomaar adverteren, we bekijken altijd of het aan onze criteria voldoet. Soms levert dat aanbiedingen op, zoals deze van BakkerElkhuizen.

Meer informatie

Meer informatie over WORK & MOVE PitStops vind je op de webpagina van BakkerElkhuizen of op onze webpagina Pauzesoftware.

Hoe krijg je de gratis software?

Wil je gebruik maken van dit aanbod, stuur dan een e-mail naar Annick van Mil van BakkerElkhuizen. Zij stuurt je dan een link waarmee je de software kunt downloaden en een jaar lang gratis kunt gebruiken.

Meer aanbiedingen van adverteerders vind je op onze webpagina Waarom lid?.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top