Skip to content
 
Bekijk hier de flyer met meer informatie over de themadag

Heb je (langdurige) RSI-klachten? Kom dan naar onze themadag over pijnpatronen op zaterdag 25 juni 2022, te Amersfoort!

De RSI-vereniging nodigt je van harte uit! Leer over de manier waarop pijnpatronen ontstaan en hoe je ze kunt veranderen om je RSI-klachten te verlichten.

Een degelijke basiskennis van ons pijnsysteem is hierbij onontbeerlijk. Daarom verklappen fysiotherapeut Floor en coach Tamara eerst Het Geheim van Pijn. Ons pijnsysteem is zeer complex, zelfs voor behandelaars, maar deze inleiding brengt je pijnkennis op peil. Na de pauze passen we de opgedane kennis toe, met een keuze uit drie workshops: Graded Activity, ReAttach of EFT (Emotional Freedom Techniques).

Floor van der Valk en Tamara van der Houwen zijn auteurs van het boek Het Geheim van Pijn. “Pijneducatie is een belangrijk en vaak over het
hoofd gezien ingrediënt van een behandeltraject.

Wij vertellen je, op een eenvoudige en duidelijke manier, wat er allemaal in je lichaam en brein gebeurt wanneer je pijn voelt en blijft voelen.” “Onze missie is wetenschappelijke kennis over de complexiteit van pijn te verspreiden op een manier dat voor iedereen te begrijpen is. Daarom hebben we Pijn&Zo opgericht. Ons eerste project is Het Geheim van Pijn: eigenlijk een boek voor kinderen, maar ook voor volwassenen een mooie basis om je eigen pijn – het ‘groene monster’ – te onderzoeken. Meer daarover vind je op pijnenzo.nl.”

Bekijk hier de flyer met meer informatie over de themadag

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top