Skip to content
 

Op onze themadag in maart heb je de eerste puzzelstukjes gekregen om je RSI-klachten aan te pakken, maar we hebben er nog meer. Die willen we met jullie delen op zaterdag 22 juni, op onze themamiddag Mindfulness en meer.

Een multidisciplinaire behandeling blijkt het beste resultaat te geven bij de behandeling van chronische RSI-klachten. Voor deze middag hebben we sprekers uitgenodigd die komen vertellen over de behandeling die zij aanbieden. Hun behandeling kan onderdeel zijn van een multidisciplinaire aanpak.

Over welke therapieën krijg je meer informatie?

Op deze themamiddag staan de volgende therapieën centraal:

  • Mindfulness & ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
  • Houding en pijnvrij bewegen
  • Triggerpoints en dry needling

Mindfulness & ACT

Met Mindfulness & ACT (Acceptance and Commitment Therapy) leer je op een psychofysiologische manier beter om te gaan met je klachten. Jip Driehuizen, van onder andere beweging.tv, legt uit hoe je dat doet en vertelt er meer over.

Houding en pijnvrij bewegen

Hein Halfschepel van Interfysiek vertelt over natuurlijk bewegingsgedrag en hoe een verkeerde houding je pijnklachten kan beïnvloeden. Maximaal 10 personen kunnen kennis maken met de behandeling, met persoonlijke aandacht van Hein Halfschepel. Lijkt je dat wat, geef je dan snel op!

Triggerpoints en dry needling

Erwin Vermeulen is fysiotherapeut en manueel therapeut. Hij behandelt triggerpoints met dry needling en geeft daar uitleg over. Dry needling is één van de behandelingen van triggerpoints en het is een specialisatie van fysiotherapie.

Meer informatie

De themamiddag Mindfulness en meer vind plaats op zaterdag 22 juni 2019 in Amsterdam. Themadagen zijn gratis, voor leden en niet-leden. Meer informatie over deze themadag vind je in de flyer Mindfulness en meer.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top