skip to Main Content
 

PenClic 2

De PenClic 2 met lasersensor heeft 5 knoppen en een scrollwiel. Je kunt zelf het aantal dpi instellen tussen 800 en 2400.

Met usb-kabel, draadloos, of voor bluetooth. Voor Windows en Mac.

Meer informatie: Backshop (ook linkshandige muizen, draadloos en travelkit), Easy Ergonomics (PenClic 2 en 3, ook draadloos) en Ergo2Go (veel soorten). Eén van onze adverteerders verkoopt geen PenClic muizen meer, omdat de kwaliteit te wensen over laat.

Penclic TravelKit

De Penclic TravelKit is voor pc en laptop. Hoge precisie, 5 knoppen, scrollwiel, dpi instelbaar. Voor links- en rechtshandig gebruik en met etui voor transport.

Draadloos via bluetooth (usb-dongle), voor Windows en Mac.

Meer informatie: Backshop en Ergowebshop. Eén van onze adverteerders verkoopt geen PenClic muizen meer, omdat de kwaliteit te wensen over laat.

PenMuis Plus vs III

De PenMuis Plus vs III heeft 2 knoppen en een scrollwiel. Hoge precisie. Hij heeft een presenteerstick (notebook, presentaties) en je kunt hem op elk oppervlak gebruiken, zelfs je bovenbeen. Blijft zonder houder rechtop staan op een vlakke ondergrond.

Draadloos via usb-aansluiting, voor Windows, Mac en Linux.

Meer informatie: Backshop en Ergowebshop.

Wacom Intuos

De Wacom Intuos is een tekentablet, maar je kunt hem ook gebruiken als muis. Geschikt voor programma´s als Photoshop, Illustrator, 3D tekenprogramma’s, enz. Het maakt niet uit of je links- of rechtshandig bent, want je kunt de tablet centraal voor je lichaam plaatsen. Zo werk je binnen schouderbreedte.

Met usb-aansluiting, voor Windows en Mac.

Meer informatie: Ergowebshop en Ergowerken. Ergowerken heeft verschillende soorten penmuizen van Wacom.

Back To Top