Skip to content
 

AmberScript

Met AmberScript kun je spreektaal omzetten in tekst. Je neemt een vergadering, interview of (telefoon)gesprek op en het programma werkt daarna de gesproken taal uit.

Meer informatie: Cedere.

Business Process Management

Met Business Process Management verwerk je automatisch facturen, bestelformulieren, pakbonnen, dossiers en andere documenten en ze worden direct in de juiste map gezet.

Meer informatie: Cedere.

Dragon Premium

Dragon Premium is geschikt voor studie, thuis en kleine kantoren. Dit kun je ermee doen:

  • Dicteren en spraakopdrachten Excel geven
  • Ingesproken tekst terugluisteren
  • Mobiel dicteren
  • Eigen jargon toevoegen
  • Voor sneldictaten standaard sjablonen maken

Verkrijgbaar in de versie Home of Premium en ook als upgrade.

Bij Cedere is Dragon Premium 13 niet meer verkrijgbaar, omdat het uit de handel is genomen. Tot er een Nederlandse versie van Dragon Home 15 is, kun je het beste Dragon Professional Individual 15.3 aanschaffen. Dat programma is duurder, maar heeft ook meer mogelijkheden.

Meer informatie: Backshop en Cedere.

Dragon Professional, diverse talen

Dragon Professional is in verschillende talen verkrijgbaar. Bij de Nederlandse versie krijg je standaard ook de Engelse en dat geldt ook voor Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Verkrijgbaar in de talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands en Spaans. Je kunt een extra taal bijkopen.

Meer informatie: Cedere.

Dragon Professional Juridisch

Dragon Professional Individual kun je aanvullen met een juridisch lexicon. Nederlands en Engels zijn standaardtalen, maar andere talen zijn ook mogelijk. Voor allerlei soorten recht, zoals arbeidsrecht, maritiem recht, familierecht, agrarisch recht, kerkrecht en octrooien.

Meer informatie: Cedere.

Dragon Professional Mac

Dragon Professional heeft ook een versie voor de Mac 6.0 in het Engels, Duits of Frans, maar niet in het Nederlands. Dictaten kunnen ook worden uitgewerkt op een Mac.

Dragon Professional Mac 6.0 wordt niet verder ontwikkeld en is niet meer leverbaar. Er zijn wel mogelijkheden om Dragon te gebruiken op een Apple computer.

Dragon Professional Medisch

Dragon Professional Individual kun je aanvullen met een medisch lexicon. Voor medische beroepen en specialismen, zoals revalidatie, fysiotherapie. Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld letselschade, beroepsziekten en dierenartsen. (Nog) niet in het Nederlands.

Meer informatie: Cedere.

JUSTUS Medische Expertise

Met JUSTUS Medische Expertise kunnen medische experts hun verslagen maken. Justus verzorgt de planning, correspondentie, uitwerking en verzending van de medische rapportages en de facturering.

Meer informatie: Cedere.

Philips SpeechExec Pro

Philips heeft dicteer- en spraakherkenningssoftware met coderingssleutels (beveiliging) en back-upfuncties. Geschikt voor bijvoorbeeld architectuur, bouwsector, financiën, gezondheidszorg, assurantie, journalistiek, ordehandhaving, juristen en vastgoed.

Meer informatie: Philips.

Philips SpeechOne

De Philips SpeechOne is een draadloze dicteerheadset. De microfoonarm kun je 360° draaien, de headset heeft verwisselbare oor- en hoofdkussentjes en je kunt de microfoonarm links of rechts dragen.

Meer informatie: Cedere en Philips.

Back To Top