Skip to content
 

Dragger

Dragger is een programma voor het bedienen van de muisknoppen van een standaardmuis of een oog- en hoofdmuis. Met een toolbar op het scherm kunnen bepaalde functies – zoals links, of rechts of dubbelklikken en slepen – geactiveerd of uitgeschakeld worden. Er is ook een versie voor kinderen: Dragger for Kids (onderaan pagina).

Voor Windows.

Meer informatie: Origin Instruments.

HeadMouse Nano

De HeadMouse Nano vervangt de muis voor mensen die hun handen niet of niet goed kunnen gebruiken. Op je hoofd, bril of hoed plak je een stickertje dat door de camera (optische sensor) op je beeldscherm wordt gezien. Door je hoofd te draaien beweeg je de cursor.

De HeadMouse werkt op alle apparaten via een usb-aansluiting.

Meer informatie: Origin Instruments.

Virtually Hands Free™ Mousing System

Wie beperkingen heeft aan de handen (bijvoorbeeld reuma) of problemen met het vasthouden en klikken van de muis kan het Virtually Hands Free™ Mousing System gebruiken.

Het systeem bestaat uit een klein, slim computerprogramma, Nib Clickless™ Software en de E-Quill-AirO2bic™ muis, dat 95% van de muisklikken overneemt, ook scrollen, rechts klikken en dubbelklikken. Werkt vooral goed voor tekstverwerking en surfen op het web.

Met usb-aansluiting, voor Windows.

Meer informatie: ErgoType.

Back To Top