Skip to content
 

Bureaufiets

De bureaufiets van Osby heeft een in hoogte verstelbare zitting en een verstelbare weerstand. Je kunt de trainingstijd, snelheid, afstand en het calorieverbruik digitaal aflezen. Als je meer exemplaren bestelt krijg je kwantumkorting.

Meer informatie: Osby kantoormeubelen.

Deskbike

De Deskbike is geschikt voor mensen met een lengte van 165 tot 185 cm, tot 120 kg, maar er zijn ook kleinere of grotere modellen. De minimale bureauhoogte is 105 cm, hij heeft een vliegwiel, produceert weinig geluid en heeft een traploos instelbare weerstand.

Opties: een gratis app voor Android of Apple die al je prestaties opslaat.

Meer informatie: Backshop en Ergo2Work.

InMotion Desk crosstrainer

De InMotion Desk crosstrainer verbetert de conditie en bloedcirculatie. Je kunt hem zittend of staand gebruiken en er zitten wielen onder om hem te verplaatsten. Weerstand gemakkelijk in te stellen en het display geeft tijd, snelheid, afstand en verbruikte calorieën aan.

Meer informatie: Backshop.

O-bike

De O-bike is geschikt voor mensen met een lengte van 165 tot 185 cm, tot 110 kg, maar er zijn ook een kleiner en groter model.

De minimale bureauhoogte is 110 cm, hij heeft een vliegwiel, produceert weinig geluid en heeft een traploos instelbare weerstand. De hoogte en diepte van het zadel kun je instellen en hij heeft een rugleuning.

Meer informatie: Ergo2Work.

WORK Orbit

Met de WORK Orbit kun je heen en weer en van voor naar achteren schommelen en in kleine cirkels terwijl je werkt. Grote pedalen, opvouwbaar en met draagriem.

Meer informatie: Worktrainer.

Back To Top