Ga naar hoofdinhoud
 

Bureaustoel at Work 08

Bureaustoel at Work 08 heeft een verstelbare rugleuning, zitdiepte, zithoogte en voetenplank die meebeweegt als je de stoel hoger zet.

Opties: onder andere armleggers, lumbaalsteun.

Meer informatie: Kantoormeubelencenter.

ErgoLine NPR Budget

De ErgoLine NPR Budget heeft een in hoogte verstelbare rugleuning, een instelbare schuifzitting, verstelbare armleuningen en wielen die geschikt zijn voor een harde en zachte ondergrond. In verschillende uitvoeringen.

Meer informatie: Backshop.

Interstuhl Every 152E

De Duitse Interstuhl Every 152E heeft een instelbare zithoogte en –diepte, een verstelbare lendensteun en vergrendelbare gewichtsregeling.

Opties: zachte, dubbele wielen en 4D armleggers. Keuze uit verschillende kleuren stof.

Meer informatie: Kantoormeubelencenter.

Malm

De Malm heeft een schommelmechaniek en wordt individueel ingesteld voor de gebruiker. Verkrijgbaar met middelhoge en hoge rugleuning en voor smalle, kleine, large of XL-gebruikers.

Opties: onder andere kantelbeperking, voetkruis, neksteun en stoffen of leren bekleding.

Meer informatie: Backshop.

Metis

De Arbobureaustoel Metis van Sitlife is in hoogte verstelbaar (lift-o-matic) en heeft een in hoogte verstelbare rugleuning met verstelbare lendensteun. De zitting is uitschuifbaar, waarmee je de zitdiepte kunt aanpassen.

De armleggers zijn in hoogte verstelbaar en de stoel is geschikt voor een harde en zachte ondergrond. Ook verkrijgbaar in hogere uitvoering.

Bijzonder: de stoel is voor 98% recyclebaar.

Meer informatie: Osby kantoormeubelen.

RH Logic

De RH Logic is er in twee uitvoeringen: met middelhoge rugleuning (300) en hoge rugleuning (400). Geschikt voor smalle mensen, omdat de stoel met de armleuningen versmald kan worden. Actieve zitstoel die zich aanpast aan je lichaam, maar wel je rug constant goed ondersteunt.

Meer informatie: Backshop en Kantoormeubelencenter.

RH Mereo

De RH Mereo is een actieve zitstoel met middelhoge (200) of hoge (220) rugsteun. Je nek en schouders kunnen vrij bewegen. Je kunt de stoel naar wens instellen en daarmee is hij geschikt voor flexibele werkplekken. De RH Mereo wordt op maat gemaakt.

Opties: neksteun, armsteunen, kledinghanger, of zit- en rugkussens verwisselen.

Meer informatie: Backshop en Kantoormeubelencenter.

Ullman

In de Ullmanstoel kun je de hele dag zittend bewegen, zonder de stoel steeds opnieuw in te stellen. De smalle rugleuning ondersteunt je ruggengraat, maar geeft je schouders de ruimte om te bewegen. Met neksteun en extra steun voor de onderrug. In verschillende stoffen en kleuren. De stoel wordt op maat gemaakt.

In drie verschillende types: Ullman Hi-Lite voor smalle mensen, Ullman Q-Lite voor gemiddeld lange mensen en Ullman Nite-Flite voor lange mensen vanaf 1,90 m, met een grotere zitting.

Meer informatie: Backshop.

Back To Top