Skip to content
 

Crystal Documenthouder

De Crystal Documenthouder plaats je tussen je toetsenbord en je beeldscherm, zodat je niet steeds je hoofd hoeft te draaien. Verstelbaar in 5 standen en met opbergvak voor het toetsenbord. Ook geschikt voor zware ordners.

Meer informatie: Easy Ergonomics.

Ergoline A3

De Ergoline A3 documenthouder is van heldere of matte (anti-reflectie) acryl. Geschikt voor documenten, boeken en ordners. De Basic is niet in hoogte verstelbaar, de Plus wel. Draagkracht 6 kg, formaat A3 liggend.

Meer informatie: Backshop en Ergo2Go.

ErgoLine Nota UP

De Ergoline Nota UP documenthouder heeft een traploos uitschuifbare bovenkant. Als je dat doet, dan krijg je een schrijfplateau boven je toetsenbord. Kijkhoek in 3 stappen instelbaar en je papieren liggen onder beschermende folie. Geschikt voor documenten, ordners en boeken. Gewicht 2,5 kg.

Meer informatie: Backshop.

FlexDesk 640

De FlexDesk 640 is in- en uitschuifbaar: zo maak je er snel een lessenaar of documenthouder van. Formaat A3, 3 standen, bergruimte voor toetsenbord en zonder opstaande rand aan de onderkant (pijnlijk tijdens schrijven).

Meer informatie: BakkerElkhuizen en Ergo2Go.

MicroDesk Compact

De MicroDesk Compact documenthouder is aan de voor- en achterzijde traploos instelbaar, zodat je zelf de hoogte kunt bepalen. Met liniaal, opbergruimte voor toetsenbord en anti-reflectie. Naast documenthouder ook lessenaar: je kunt aantekeningen maken op je document. Draagkracht 20 kg.

Meer informatie: Backshop en Ergo2Go.

R-Go Go Flex

De R-Go Go Flex documenthouder heeft een hoekinstelling met 12 standen. Met een houder die je over het toetsenbord trekt maak je er een lessenaar van. Capaciteit: tot 5 kg, formaat A3.

Meer informatie: R-Go Tools.

Back To Top