skip to Main Content
 

B-sky

De B-sky monitorarm heeft een scharnierende arm met 2 draaipunten. Hij is in hoogte en diepte verstelbaar en is voor monitoren tot 24 inch. De armen hebben kabelgeleidingen en hij wordt geleverd met een bladklem en bladdoorvoer.

Voor 1 of 2 schermen, in zwart, wit of zilver. Draagkracht 1 monitor 8 kg, 2 monitoren 16 kg.

Meer informatie: Kantoormeubelencenter.

Colebrook Bosson Saunders Flo

De Colebrook Bosson Saunders Flo is een monitorarm voor beeldschermen tot 9 kg. Gemakkelijk in te stellen, kan draaien en kantelen. In zwart, wit of zilver, ook voor 2 beeldschermen.

Meer informatie: Ergowebshop.

Devia Monitorarm

De Devia Monitorarm met gasveer en bevestigingsklem is voor een scherm tot 10 kg en 32 inch. De arm is verstelbaar in hoogte en diepte en kan kantelen, roteren of zwenken. In zilverkleur en wit. Geschikt voor flexwerkplekken. Ook voor schermen van 9-21 kg of voor 2 schermen.

Meer informatie: Easy Ergonomics.

Ergoline Style OA-3

De Ergoline Style OA-3 monitorarm is kantelbaar, kan draaien en is in hoogte in 9 trappen verstelbaar. Maximaal draagvermogen 7 kg, schermen tot 27 inch.

Geschikt voor flexwerkplekken, met bureauklem. In verschillende uitvoeringen, ook voor twee beeldschermen.

Meer informatie: Backshop en Ergowebshop.

ErgoMate

Met de ErgoMate TFT scherm- en laptopverhoger kun je twee schermen op dezelfde hoogte naast elkaar brengen. Het laptopdeel kan verbreed worden voor laptops tot 17 inch. Scharnierende armen met 2 draaipunten, in hoogte en diepte verstelbaar. Draagkracht 10 + 10 kg.

Meer informatie: Backshop.

Monitorarm Osby

De monitorarm van Osby heeft een scharnierarm en is in hoogte en diepte verstelbaar. 360° draaiende paal, 260° afzonderlijk draaiende arm en een bevestigingspunt dat 180° kan draaien en kantelen.

Geschikt voor 2 beeldschermen tot 16 inch, met een draagvermogen tot 2 x 8 kg. Met klem, bladdoorvoer en kabelgeleiding. Leverbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie: Osby kantoormeubelen.

NewStar NM-D135

De NewStar NM-D135 monitorarm heeft 3 scharnierende delen en is geschikt voor flexwerkplekken. Hij kan kantelen, draaien en roteren. In zilver en zwart, voor schermen van 10-30 inch van maximaal 8 kg.

Meer informatie: Ergowerken.

R-Go Caparo 3 Pro

De R-Go Caparo 3 Pro is een beeldschermverhoger voor monitoren tot 18 kg of 32 inch diagonaal. Je kunt hem kantelen, roteren en draaien en met de gasveer is hij gemakkelijk instelbaar. Met bureauklem, ook verkrijgbaar voor 2 beeldschermen.

Meer informatie: Ergowerken en R-Go Tools.

R-Go Steel Top Down Plafondbeugel

De R-Go Steel Top Down Plafondbeugel is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en van links naar rechts draaibaar. Voor 1 beelscherm tot 27 inch, maximaal 10 kg.

Meer informatie: R-Go Tools.

Smart Office

De Smart Office heeft een gasveer waarmee je het beeldscherm traploos kunt instellen. Je kunt het scherm plat, verticaal en horizontaal gebruiken. Voor schermen tot 9 kg. De kabels zijn weggewerkt in de arm. Met usb- en audio-aansluitingen in het voetstuk. Ook voor 2 schermen.

Meer informatie: ErgoDirect.

T-flex

De T-flex monitorarm heeft een scharnierende arm met 2 draaipunten en is in hoogte en diepte verstelbaar. Verkrijgbaar met enkele of dubbele arm, draagvermogen 6 kg per arm, voor schermen tot 27 inch. Met bladklem en bladdoorvoer, en voorzien van kabelgeleidingen.

Opties: notebookhouder en tablet/smartphone houder.

Meer informatie: Kantoormeubelencenter.

ViewGo Monitorarm

De ViewGo monitorarm is in hoogte verstelbaar met een draaiknop. Je kunt de monitorarm eenvoudig zelf aan je bureau bevestigen met een bureauklem. In wit, zilver of zwart en ook leverbaar voor 2 schermen naast elkaar.

Meer informatie: Backshop.

Viewmate

De Viewmate monitorarm is in hoogte en diepte verstelbaar en kan buigen, draaien en roteren. Geschikt voor beeldschermen tot 82 cm hoog, maximaal 15 kg. Met bureauklem en doorvoerbevestiging en materiaal om de kabels weg te werken.

Meer informatie: Kantoormeubelencenter.

Back To Top