skip to Main Content
 

Adjustable Sit-Stand Desk Riser 2

De Adjustable Sit-Stand Desk Riser 2 heeft een groter muisoppervlak dan zijn voorganger, de Adjustable Sit-Stand Desk Riser. Je kunt hem op iedere hoogte instellen (gasveertechniek) voor afwisselend zittend of staand werken en je kunt het toetsenbordplatform loskoppelen. Hij is iets kleiner in afmetingen en aanzienlijk lichter dan zijn voorganger.

Meer informatie: BakkerElkhuizen of ErgoDirect.

Adjustable Sit-Stand Desk Riser

Met de Adjustable Sit-Stand tafelverhoger kun je niet alleen je beeldscherm verhogen, maar ook een sta-plek van je bureau maken. Met gasveer, instelbaar in 15 standen en er is plaats voor 2 beeldschermen. Groot instelbereik, dus geschikt voor alle gebruikers. Goede stabiliteit: het zwaartepunt blijft altijd centraal. Draagvermogen tot 15 kg.

Meer informatie: ErgoDirect.

Flexmove

De Flexmove is traploos in hoogte verstelbaar met een pneumatische veer. Hij past op de meeste tafels en heeft ruimte voor een monitor, toetsenbord en accessoires. De kabels zijn netjes weggewerkt in een doorvoerklep.

Meer informatie: Ergo2Work.

HumanScale Quickstand

De Quickstand is een traploos verstelbare tafelverhoger, waarmee je een gewone tafel kunt omtoveren in een statafel, bijvoorbeeld een balie. Je hoeft geen nieuw bureau aan te schaffen: het werkplateau en 1 of 2 beeldschermen kunnen onafhankelijk van elkaar in de juiste hoogte ingesteld worden, waarbij de kabels netjes worden weggewerkt in de kolom.

Meer informatie: Backshop.

UPdesk

De UPdesk is geschikt voor elk bureau en is in hoogte verstelbaar met een gasveer. Maximale belasting 40 kg, in zwart en wit.

Meer informatie: Worktrainer.

Workfit

De Workfit plaats je op je bureau. Met een gasveer kun je de hoogte gemakkelijk instellen. Relatief groot werkblad (90 x 64 cm), met ruimte voor 2 monitoren. Toetsenbord en muis staan op een iets lager plateau.

Meer informatie: Ergo2Work.

Back To Top