skip to Main Content
 

Knobble II

De Knobble II is een massagehulpstuk waarmee je meer kracht kunt zetten om je triggerpoints en spieren te masseren.

Meer informatie: the Pressure Positive Co. Op deze webpagina van PainScience kun je een beoordeling lezen over de Knobble II en andere massageapparaten.

Artikel over de Knobble II in het RSI-Magazine

In ons RSI-Magazine 2018-2 beschrijft Andy Riley, een Britse cartoonist, hoe de Knobble hem geholpen heeft om zijn klachten te verminderen.

PowerBall

Met de PowerBall oefen je je hand- en armspieren. Hij is er in verschillende soorten, van beginners tot gevorderden en met geluid of verlichting.

Meer informatie: PowerBall-Nederland.

Sissel Press Ball

Met de Sissel Press Ball kun je de spieren in je hand en vingers trainen. Hij is er in vier verschillende sterktes met een eigen kleur: rose (soft), blauw (medium), groen (strong) en oranje (x-strong).

Meer informatie: Sissel Benelux.

Sissel Theraputty

Sissel Theraputty is kneedpasta om de beweeglijkheid van vingers en handen te oefenen, bijvoorbeeld na een operatie of verwonding. In 5 verschillende sterktes voor opbouw van training: beige (x-soft), geel (soft), rood (medium), groen (strong) en blauw (x-strong).

Meer informatie: Sissel Benelux.

Thera Cane

Met de Thera Cane kun je zelf pijnlijke spieren en triggerpoints masseren, ook op plekken waar je niet goed bij kunt. Je kunt dat staand, zittend of liggend doen en dan masseer je de spier vanuit verschillende hoeken.

Meer informatie: Thera Cane. Op de website staat niet alleen informatie over het apparaat, maar ook over triggerpoints en je kunt een handleiding downloaden (pdf-bestand).

Artikel over de Thera Cane in het RSI-Magazine

In ons RSI-Magazine 2018-2 beschrijft Andy Riley, een Britse cartoonist, hoe de Thera Cane hem geholpen heeft om zijn klachten te verminderen.

Back To Top