skip to Main Content
 

Crystal

De Crystal laptopstandaard is verstelbaar in 5 standen en is geschikt voor laptops van 12-17 inch. Draagvermogen maximaal 6 kg. Van doorzichtig acryl, voor vaste werkplekken (weegt meer dan 800 gr).

Meer informatie: Easy Ergonomics.

Desq 1502

De Desq 1502 tablet- en laptopstandaard is basic, maar functioneel, voor laptops tot 15 inch en tot 5 kg. Met anti-slip, 6 standen, inklapbaar, past in iedere laptoptas.

Meer informatie: Ergo2Go.

Ergo T340 Port Replicator

De Ergo T340 Port Replicator is een laptophouder met docking station. Niet verstelbaar, niet opvouwbaar.

Meer informatie: Easy Ergonomics.

ErgoLine verstelbaar

De ErgoLine verstelbare tabletstandaard heeft een verstelbare helling en de hoogte is verstelbaar in 5 standen. Lichtgewicht, inklapbaar en gemakkelijk mee te nemen. Geschikt voor mobiele werkplekken.

Meer informatie: Backshop.

ErgoMate

De arm van de ErgoMate laptoparm kan draaien en buigen en is in hoogte en diepte verstelbaar. Plateau in breedte verstelbaar, geschikt voor laptops tot 17 inch. Met anti-sliprubber. Met bureauklem en inclusief bladdoorvoer en bladklem.

Meer informatie: Backshop.

Ergo-Q Hybrid

De Ergo-Q Hybrid laptophouder is een lichte, dunne, multifunctionele tablet-/laptophouder. Instelbaar in 4 hoogtestanden, voor liggend of staand gebruik. De Ergo Q Hybrid is speciaal gemaakt voor Microsoft Surface Pro 2017 tablets, maar kan ook gebruikt worden voor andere 17 inch laptops.

Meer informatie: Backshop en ErgoDirect.

Ergo-Q 330

De Ergo-Q 330 laptopstandaard van kunststof met anti-slipvoetjes is een laptopstandaard met documenthouder. Voor laptops t/m 17 inch en met gebruiksaanwijzing. Licht, inklapbaar en in 6 standen instelbaar. Gemakkelijk mee te nemen.

Meer informatie: EasyErgonomics en ErgoDirect.

FlexTop 270

Je kunt de FlexTop 270 aan je laptop bevestigen, maar dat hoeft niet. Hoogte verstelbaar in 7 standen, voor laptops tot 15,6 inch en ook in 12 inch variant.

Meer informatie: ErgoDirect.

GO MOBILE 10-13

De GO MOBILE 10-13 laptopstandaard kantelt en verhoogt de laptop. Geschikt voor compacte 10-13 inch laptops. 9 niveau-instellingen, anti-slip voetjes en ingebouwde documenthouder.

Meer informatie: Ergowebshop.

Goose-e

De Goose-e is een flexibele iPadhouder, waar bijna alle iPads en tablets in passen, want er zijn drie verschillende maten verkrijgbaar. Je kunt er bijvoorbeeld mee naar films kijken (in bad of bed), of hem als muziekstandaard gebruiken.

Meer informatie: G-inspired.

Mükava

De Mükava arm bevestig je aan je bureau en dan kun je hem gebruiken als laptopstandaard, tablethouder, boekenstander en documenthouder en zelfs als (uitwisbaar) schrijfbord. Draaibaar en in hoogte verstelbaar. Draagvermogen tot 7 kg, voor monitoren tot en met 27 inch.

Meer informatie: Backshop.

Notestand 30+ XL

De Notestand 30+ XL lapotopstandaard is geschikt voor alle maten laptops en je kunt hem in diepte en 10 verschillende standen in de hoogte instellen. Gemaakt van HiLite aluminium, met klem voor stabiliteit en veiligheid. Inklapbaar, met opbergmap. Vanaf 17 inch en widescreen laptops.

Meer informatie: Backshop, Ergo2Go en Ergowebshop.

R-Go Basic Steel

De R-Go Basic Steel laptopstandaard kun je gebruiken voor alle gangbare laptopmodellen tot 5 kg.

Meer informatie: R-Go Tools.

R-Go Morelia

De R-Go Morelia laptophouder is voor apparaten tot 10 kg en voor schermdiagonalen tot 27 inch. Je kunt hem op elke monitorarm monteren.

Meer informatie: R-Go Tools.

R-Go Riser

De R-Go Riser laptopstandaard is verstelbaar in 5 verschillende hoogtes en is geschikt voor apparaten tot 5 kg. Ook voor 17 inch gaming laptops, gemakkelijk mee te nemen.

Meer informatie: Ergowerken en R-Go Tools.

R-Go Riser Attachable

De R-Go Riser Attachable laptopstandaard bevestig je met klittenband aan je laptop. In 4 hoogtes verstelbaar, voor laptops van 10-17 inch en 5 kg. Weegt maar 100 gr en is gemakkelijk mee te nemen. Met beschermstrip en beschermdoppen.

Meer informatie: Ergowerken en R-Go Tools.

R-Go Riser DUO

De R-Go Riser DUO is een tablet- en laptopstandaard in één. Verstelbaar in vier standen, voor laptops van 10 tot 22 inch of 5 kg. Licht en compact: geschikt voor flexwerkers.

Meer informatie: R-Go Tools.

R-Go Steel Office

De R-Go Steel Office laptopstandaard heeft een toetsenbordparkeerplaats. Geschikt voor een vaste werkplek, voor laptops tot 5 kg.

Meer informatie: R-Go Tools.

TabletRiser

De TabletRiser standard kun je traploos in elke positie plaatsen en er past een compact toetsenbord onder. 360° draaibaar, gemakkelijk mee te nemen.

Meer informatie: ErgoDirect.

Traveller

De Traveller laptopstandaard is snel inklapbaar, van aluminium en voor iPad, tablet en laptops tot 17 inch. In hoogte verstelbaar in 6 standen en de breedte kan ook worden aangepast. Licht in gewicht, geschikt voor gebruikers die regelmatig van werkplek wisselen.

Meer informatie: Backshop en Easy Ergonomics.

Turn O Flex

De Turn O Flex laptopstandaard van Ahaa is voor laptops van 10,1-22 inch. De onderkant van de standaard rust op een draaiplateau, zodat je de laptop 360° kunt draaien. Maximaal draagvermogen 5 kg, instelbaar in 6 verschillende hoogten, met reisetui.

Meer informatie: Ergowerken.

UltraStand

De UltraStand is de lichste, dunste en meest mobiele notebook standaard: 250 gram, 2 mm dun. Zeer geschikt voor mobiel werken, voor zakelijke notebooks.

Meer informatie: ErgoDirect.

Back To Top