Skip to content
 

Het VUmc zoekt mensen met een baan die ziek zijn of weer aan het werk zijn om hun ervaringen te onderzoeken met re-integratie. Zij willen die informatie gebruiken voor hun nieuwe website Mijn-reintegratie.nl.

Met jouw ervaringen anderen helpen

Op die nieuwe website komt goede, betrouwbare informatie over het re-integratieproces voor zieken die moeten terugkeren naar hun werk. Jouw ervaringen kunnen nuttig zijn om toekomstige zieken te helpen bij hun re-integratie, zodat ze de eigen regie kunnen houden bij dit proces. Welke tips heb jij?

Individueel interview

In februari en maart interviewt het VUmc individueel de deelnemers via telefoon of Zoom. Dat gesprek duurt een half uur tot een uur.

Groepsgesprek

In maart of begin april is er een groepsgesprek. Als er geen coronabeperkingen meer zijn dan vindt dat plaats in het VUmc (Amsterdam), zo niet dan is het digitaal. Hoe lang dat duurt is nog niet bekend.

Het belang voor RSI-klachten

Problemen van mensen met RSI-klachten die door hun werk ziek zijn geworden tellen zelden mee in projecten als dit onderzoek. RSI-klachten worden vaak niet serieus genomen, terwijl het steeds meer voorkomt. Help daarom mee en geef je op via e-mail.

Meer informatie en opgave

Wil je meer informatie, of wil je je opgeven neem dan contact op met Astrid Bosma.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top