Skip to content
 

Toch (online) feest

De RSI-vereniging bestaat dit jaar 25 jaar en we waren  van plan om dat in maart feestelijk met elkaar te vieren op een themamiddag.

Helaas, corona gooide roet in het eten en daarom hebben we wat anders bedacht: een online paneldiscussie, die je kunt bijwonen vanuit je eigen luie stoel. Waarbij we je adviseren om regelmatig van houding te veranderen, om RSI-klachten te voorkomen (we blijven wel de RSI-vereniging). Die paneldiscussie is op 9 september 2020.

Vier deskundigen

Aan de paneldiscussie nemen vier deskundigen deel, elk met een eigen stelling:

  • Monique Frings-Dresen: “RSI bestaat nog en is nooit weggeweest.”
  • Rayen Bindraban: “Er is onvoldoende veranderd in het gedrag en het nemen van verantwoordelijkheid na 25 jaar RSI-voorlichting.”
  • Gideon de Haan: “Van een somatische aandoening naar een psychosomatische aandoening. Van somatisch behandelen naar geïntegreerd behandelen.”
  • Sandra Oudshoff: “Meer kennis, minder langdurige klachten, evenveel onbegrip.”

Kan iedereen zich opgeven?

Jazeker, iedereen kan zich opgeven voor de paneldiscussie, of je nu lid bent of niet, maar de attentie is alleen voor leden! We stellen het wel erg op prijs als je lid wordt en onze vereniging steunt – dan krijg je alsnog de attentie.

De RSI-vereniging is de enige vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van mensen met RSI-klachten. We zien een duidelijke toename in het aantal telefoontjes naar de RSI-lijn (#RSI-lijn), telefoonnummer 0900-774 54 56, bezoekers op de website en abonnementen op onze nieuwsbrief (#nieuwsbrief RSI-vereniging) sinds de coronacrisis.

Meer informatie

Meer informatie vind je in ons pdf-bestand Online paneldiscussie 9 september 2020. Daarin staat ook aangegeven hoe je je kunt opgeven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top