Skip to content
 

18 maart 2017, Utrecht

12.00 – 13.30 uur: ALV en lunch

Hoor ons verslag van 2016: wat hebben we gedaan als vereniging? Wat is er bereikt? Praat mee over jóuw vereniging: het beleid, de activiteiten en de plannen met de extra subsidieruimte in 2017. We horen graag wat jij als lid belangrijk vindt, of welke activiteiten je graag zou zien. Bij de start van de vergadering staat een heerlijke lunch met lekkere hapjes klaar.

 

13.30 – 14.00 uur: Pauze

Praat informeel bij met bestuur, vrijwilligers en andere bezoekers. Het uitwisselen van tips en ervaringen is vaak een feest der herkenning!

 

Continu (gratis!) uitproberen

  1. SAM is een pijnbestrijdingsapparaat dat al in korte tijd verlichting kan geven. Vorig jaar leverde dat bij sommige deelnemers geluksmomenten op: even pijnvrij!
  2. Feldenkrais. Je kunt een korte individuele Feldenkrais-sessie doen. Feldenkrais gaat over ‘mindful bewegen’.

 

14.00 – 16.45 uur: Themamiddag ‘RSI anno 2017’

  1. Gebruiken artsen en behandelaars de KANS-richtlijn en worden klachten daardoor sneller verholpen? Wat kunnen we doen ter verbetering? Resultaten van een minoronderzoek uitgevoerd door studenten van Hogeschool Rotterdam, in opdracht van de RSI-vereniging.
  2. Jongeren, beeldschermen en RSI; is er een probleem? Resultaten van een tweede minoronderzoek.
  3. Korte introductie: Zit met Pit!

 

Tussendoor: Feldenkrais mini-ervaring

 

Hoofdlezing

Een andere kijk op pijn: de werking van chronische pijn, toegelicht door pijncoach Eugenie de Ruiter.

 

Pauze

 

Twee parallelle workshops

  1. Jij, werk en RSI. Interactieve workshop met RSI-coaches: Denk na, praat mee, wissel ervaringen uit en ga naar huis met tips die jou helpen aan het werk te gaan of te blijven.
  2. Een andere kijk op pijn, met pijncoach en ervaringsdeskundige Eugenie de Ruiter. Aan de hand van individuele oefeningen en een overzichtelijk model, brengen we in kaart welke factoren invloed kunnen hebben op de activering van jouw pijnsysteem.

 

Praktische informatie

De ALV en themamiddag vinden plaats bij BCN Utrecht, Catharijnesingel 48: op 5 minuten lopen van de stationshal van Utrecht CS en ook met de auto prima bereikbaar. Voor de ALV kan je alleen vooraf, tot 16 maart, aanmelden via postbus@rsi-vereniging.nl of 033 – 247 10 43. Voor de themamiddag kan je ook op de dag zelf nog bij de zaal aanmelden. Er zijn voldoende pauzes en koffie, thee, fris en koekjes zijn gratis verkrijgbaar.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top