Skip to content
 

Ben jij een werknemer met een arbeidsbeperking door een chronische aandoening en wil je meepraten over knelpunten of succesfactoren bij aan het werk blijven? Of ben je werkzoekende en heb je ervaring met knelpunten of succesfactoren bij het zoeken naar een baan? Wat belemmert of helpt jou je baan vol te houden of een nieuwe baan te vinden? Dr. Harald Miedema, Lector Arbeid en Gezondheid van het Kenniscentrum Zorginnovatie Hogeschool Rotterdam, doet daar onderzoek naar en nodigt je uit om deel te nemen aan dit project.

Op maandagavond 3 oktober en woensdagavond 12 oktober 2016 vinden focusgroepsbijeenkomsten plaats met werknemers of werkzoekenden met een arbeidsbeperking die ervaring hebben met aan het werk blijven of werk zoeken en de problemen die zij daarbij tegenkomen. Met name voor de bijeenkomst op 12 oktober worden nog deelnemers gezocht. Je reiskosten worden vergoed en je krijgt een cadeaubon als je meedoet. De vergaarde kennis en informatie moeten het gesprek tussen werkgevers en werknemers met een chronische ziekte verbeteren. Dat vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en zou meer mensen aan een baan kunnen helpen. Geef je snel op!

Meer informatie

Meer informatie vind je in de informatiebrief (pdf) over het onderzoek. Heb je vragen over het onderzoek of wil je je aanmelden, dan kan dat via h.s.miedema@online.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top