Skip to content
 

ErgoLine Easydesk

Je kunt de hoogte van de ErgoLine Easydesk traploos verstellen van 63 tot 128 cm. Dat is hoger dan andere bureaus, dus hij is ook geschikt voor lange mensen. Je kunt afwisselend zittend, halfzittend en staand werken. Geschikt voor flexwerkplekken.

Opties: (verrijdbare) computerkast, kabelgoot, geheugendisplay. Of als verrijdbare, verstelbare balie of vergadertafel.

Meer informatie: Backshop.

ErgoLine JOB

De ErgoLine JOB is een zit-/stabureau dat traploos verstelbaar is van 66 tot 110 cm.

Opties: onder andere T-poot, slinger links of rechts, bijpassende ladenblokken.

Meer informatie: Backshop.

Flex 3 elektrisch

Zit-sta bureau Flex 3 is elektrisch in hoogte verstelbaar van 65 tot 125 cm. Met T-poot onderstel en de kabels zijn weggewerkt in het frame. Verkrijgbaar in 5 maten en verschillende kleuren. Afwasbaar, kras- en spiegelvrij.

Optie: memorykit voor het opslaan van 4 geheugenstanden.

Meer informatie: Kantoormeubelencenter.

Flex Light slinger

De bureautafel Flex Light is met een slinger in hoogte verstelbaar van 62 tot 105 cm en in de breedte tot 180 cm met de XL-Kit. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en afmetingen en ook als losse onderdelen.

Meer informatie: Kantoormeubelencenter.

Honeycomb

De Honeycomb is een multifunctionele tafel. In hoogte verstelbaar met draadloze afstandsbediening, doorsnede 90 cm. De tafel heeft een accu waarmee hij kan worden verplaatst.

Meer informatie: ErgoDirect.

Honeycomb Dlite

De Honeycomb Dlite is in hoogte verstelbaar van 77 – 115 cm, geschikt om staand en zittend werk af te wisselen. Het is een lichtgewicht tafel die je gemakkelijk kunt verplaatsen en aan elkaar schuiven voor vergaderingen.

Meer informatie: BakkerElkhuizen.

I-Move

Het blad van de I-Move bureautafel is kantelbaar. De tafel is verrijdbaar, heeft geremde wielen en anti-kantelblokkering. Met bladverbinders kun je deze tafels aan elkaar koppelen als je er meer dan één hebt.

Meer informatie: Osby kantoormeubelen.

InnoDesk

De InnoDesk is een zit- stabureau met WORK & MOVE™SitStandCOACH Software. Je persoonlijke instellingen kun je opslaan en je kunt met een druk op de knop de hoogte instellen. De kabels zijn mooi weggewerkt. De InnoDesk is makkelijk verplaatsbaar en geschikt voor flexwerkers.

Meer informatie: BakkerElkhuizen en ErgoDirect.

Jaswig StandUp Nomad statafel

De Jaswig StandUp Nomad is een sobere houten, handmatig verstelbare statafel (kliksysteem), die niet veel ruimte inneemt. De tafels worden in België gemaakt van FSC-gecertifieerd esdoornhout en afgewerkt met milieuvriendelijke producten.

De tafel is verkrijgbaar in drie verschillende maten:
My First StandUp (kinderen)
StandUp Nomad
StandUp Nomad extra wide

De tafel wordt geleverd als bouwpakket. Te bestellen in België bij Jaswig of de Belgische Ergoshop.

Zit/sta werkplek

De zit/sta werkplek is eenvoudig (handmatig of elektrisch) in hoogte verstelbaar. Ook geschikt voor flexibele werkplekken en leverbaar als 90° hoekbureau. Je kunt je eigen bureau samenstellen uit verschillende onderdelen.

Meer informatie: Ergo2Work.

Back To Top